17.16 - borta bra men....

....hemma bäst.

Jag har iallafall haft en underbar helg i Stockholm med min syster och faster. I fredags tog jag å syrran tåget till Sthlm där vi blev hämtade med bil till Vaxholm (där min faster bor). Vi kom ganska sent så vi stoppade i oss lite mat och gick och la oss. På lördagen gick vi på stan från elva till åtta på kvällen. Åt ruskigt god mat och fick matkoma. Trots alla dessa timmar på stan handlade jag ingenting.

Väl hemma skulle vi titta på en "må-bra-film" men den var mer en "gråta-floder-film" Sen snackade vi en massa sen slocknade vi som stockar alla tre. Imorse gick vi upp runt halv nio, åt en kanon god frukost, packade ihop våra saker och sedan tog jag och min syster bussen/tunnelbanan in till stan. Där hade vi ett par timmar innan tåget gick hem. Så vi tog en glass i Gamla stan, gick i affärer (köpte två snygga linnen och en stickad tröja) sen åt vi lite mat och sedan var det dags att ta tåget hem.

Nu är jag hemma och ska strax äta lite middag. Jag är super nöjd med helgen, och har haft så himla roligt, men somsagt, borta bra men hemma bäst. Ikväll ska jag mysa i soffan! :D

En glimt av det jag köpte i Stockholm!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0