19.14 - kaozzzzz


Dagen började rätt chill. Men sen gick det utför. Haha, hade dans i nästan tre jävla timmar. 1,5 ÖVERTID!!! Haha fyfan va tråkigt det va!! Vi bestämde oss för att smita i vattenpausen, MEN vi höll oss kvar och därmed förtjänade jag och Emma oss en förjäkla go glass i värmen efter. Satt och bara pratade och pratade, skulle egentligen till Kupolen, men vi bara pratade bort tiden så kvart över fem fick vi lite panik för sex skulle vi åka och köpa balbiljett.

I panikens fart märker jag att jag inte kan hitta min cykelnyckel. Kult!!! Det fick bli en cykeltur på Emmas fina hoj hem i spöregn. KULT! Nu står iallafall cykeln hemma å en balbiljett sitter på kylskåpet.

Nu återstår några underbara timmars jobb med kemiinlämningen jag fortfarande inte gjort.. Livet leker väl. FAAAAAAAAAAST............

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0