23.24 - natti puss puss

Haft en trevlig grillkväll hos mormor med mina kusiner och familj. Kom nyss hem och som vanligt på fredag är jag svintrött. Så ska krypa ner i soffan med familjen nu och slå på en film. Ska bli skönt att få sova ut ordentligt imorgon, även fast jag haft sovmorgon till halv elva dom tre senaste dagarna. Men vad är bättre än att sova ut?

Ha en fortsatt fin fredagskväll. Jag vet att min blogg suger APröv, men fan jag har verkligen tröttnat. Tanken att sluta blogga/ta en bloggpaus har faktiskt slagit mig.. Men tror jag fortsätter ett tag till iallafall. Lite kul är det ju trots allt.... Haha!

Hur taggad blir man inte när man hör denna låt?? Dom ska spela på p&l i sommar och fuck va nice det kommer bli.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0