jag älskar att äta


Haft en kanonfredag idag. Slutade 12.10 som vanligt (hehe) dock hade jag idrott som sista lektion... Drygt som fan haha. Direkt efter det mötte jag upp Emma och vi köttade på gymmet. Satan i gatan vad vi va duktiga. Hej träningsvärk imorgon. Tränade första gången på hela sommaren typ.... Haha! Efter det drog jag hem. Sen kom Ems hit och vi tröck i oss massa godis och drack Coca Cola Vanilla♥♥♥ framför Idol. Efter det har vi bara legat i min säng och pratat. Hur mysigt och skönt som helst. Behövde verkligen en lugn kväll! Men imorgon blir det andra bullar!! :)

Nu ska jag klicka igång en film och sen sova. Har lite att fixa med imorgon. Sov gott fina ni. Vet att min blogg suger, men jag lever ett för bra liv för att palla bry mig. Hihi puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0