HELGEN

Helgen har spenderats med min älskling Brallan såklart. I fredags gjorde vi årets första grillning och slog på stort med flintastek, bea-sås, halloumi och bananas! Kvällen spenderade vi med fina vänner och det var en What happens in Forssa stays in Forssa kväll, typ. Vi kom hem till Brallan vid tre och somnade som stockar. Sen var det bara att dra sig upp och ta bussen hem vid halv elva dagen därpå. Brallan drog till jöbbe å jag hem. Dagen spenderade jag med Feskiz, i en bil. Senare var också Isa, Jocke å Dala med en sväng. Vid åtta plockade vi upp Malin istället och vi gjorde inte speciellt mycket. Kom hem vid elva och spelde lite Wii med mamma å pappa sen slocknade vi hela familjen i soffan. Igår var jag till jobbet och hämtade alla papper och sen var jag och Malin ute i stallet nästan hela kvällen. Träffade Ems en sväng och snackade lite också.

Idag var det måndag och hela dagen har gått till att förbereda frukosten vi har i skolan imorgon. Nu är jag trött som få och har ett par böcker att gå igenom innan imorgon då jag gör mitt första "arbetspass". Blir en kväll i soffan ikväll! Skönt däää!

Jag å Brallan för nån helg sen!

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Vart har du fått jobb??? :)

2012-04-02 @ 21:27:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0