EN DAG KVAR

Shuu brää!

Igår var jag en zombie typ. Vaknade först vid tio, somnade om, vaknade vid halv ett, somnade om IGEN och vaknade av sms vid halv fyra(!!!) helt sjukt. Fastnade vid TVn men senså drog jag mig upp. Niklas kom hit, vi spelade Monopol för att avgöra en gång för alla om vem som är bäst. Dock kan vi skippa vem som vann........ Haha!
Ule hämtade upp oss, åkte till Långsjön men var inge vidare så drog ganska direkt. Cyklade sen hem till N och gjorde varma mackor innan vi slockna. Åkte till skolan imorse och tömde skåpet, och nu är jag hemma. Ska iväg och kolla på Soltorgs brännboll lite senare och mycket mer än så vet jag ej. Skolavslutning imorgon och sen ska vi kolla alla studenter på fredag. Bra vecka!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0