VILKEN JÄVLA HELG

Gaaaaah hej på eeeeer!!

Som rubriken säger, vilken jävla helg!!!! Tänkte dela min asintressanta helg tillsammans med er. Har ju somsagt vart rätt dött här. 

Vi börjar med i torsdags, då jag, min familj och Niklas var på kalas hos farfar. Åt tårta och snackade skit. Sen gick vi hem till mig, drog ut en sväng och sen åkte vi hem och sov. 
I fredags var det en nervös Amanda som fick dra Niklas upp ur sängen så han kom till skolan och jag till min uppvärmning innan uppkörning. Uppkörning kl 09.00 och som ni såg i tidigare inlägg gick den galant. Jag tog mitt jävla körkort på första försöket. Med hela 62 poäng på teoriprovet och en uppkörning helt utan klagomål. FETT!!! Gick till mamma och snodde hennes bil och har väl kört bil mer eller mindre hela helgen förutom när jag sovit och jobbat. Jag, Niklas och Simon hälsade på Frida som bjöd på tårta, innan vi var hemma i skaplig tid och somnade som två små barn.

I lördags var det bara att gå upp för jobb 11-16 och sen var jag chaufför åt min bror, sen åt min andra bror. Hängde lite i ruttna Borlänge efter det sen åkte jag och N återigen hem och sov.

Idag var det samma visa ännu en gång, upp för jobb 12-19. Har velat ta livet av mig ett x antal gånger idag :) kom hem, åkte och träffade Ems en sväng och sen har jag vart med Niklas och Ule en sväng också. NU ska jag sovaaaaa, och jag ska sova så jävla gott och länge imorgon. Ska även hinna förbi körskolan och få tillbaka pengar och till Kupolen en sväng. Blir nog braaa

Godnatt på er vänner. Jag har haft en sån jävla bra helg, trots jobb, hoppas ni också haft det.❤



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0