STÖK OCH BÖK

Hej godingar!

Vilken effektiv onsdag jag har haft alltså. Vaknade vid 12, gjorde mig i ordning och brände sen till Falun för att gå på en  misslyckad arbetsintervju. Kände att jag borde ha mer is i magen hädanefter och inte ta första bästa. Jag har två jobb förtillfället och det får räcka tills jag verkligen vet vad jag vill pyssla med.

Efter det vandrade jag runt lite på Faluns iskalla gator för att sedan brumma hem mot Borlänge och möta upp min bror på Kupolen för lunch/middag och pakethandling. Nästan klar med alla klappar och det känns SÅ skönt trots att det svider i plånkan. 

Kvällen har jag spenderat hos svärmor för lite julbak. Kolakakor med släng av kanel och kardemumma samt hallongrottor blev det. Till helgen väntas saffranslängder, dumlekakor och pepparkakshus(!!) ska bli mysigt.❤️

Nu ligger jag hemma däckad och ska kolla på serier. Imorgon ska jag fan inte göra ett skit förutom träna en sväng. FYfan va skönt!



Känns inte som december måste jag ändå tyvärr erkänna. En pojkvän hemma på heltid samt lite snö hade gjort susen.❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0