DE VAR DEN HELGEN DET

Jahapp, så var helgen över igen då. Måndag igen imorgon vilket innebär praktik 8-15 ända tills fredag. Hoppas på att få någon ledig dag i veckan eftersom jag jobbade i köket i lördags som en praktikdag. 

Hur har helgen vart då? Jo fredagen gick bra men var HELT slut när jag äntligen kom hem strax efter 3. (Jobbade över, börjar bli standard nu) Både jag och Niklas somnade som två små grisar. När vi vaknade i lördags drog vi oss ett tag, njöt av att det var lördag, sen hade jag lovat finfrukost. Så det blev hjärtstekta ägg och rostmackor. Yammi! Efter det åkte vi till honom och gjorde ingenting. Började jobba vid 18 igen och slutade 3 igen. Samma visa då med alltså, jag och Niklas somnade återigen som två små grisar haha. Idag åt vi frukost framför OS och resten av dagen har vi bara slappat framför tvn och tagit powernaps. Hur underbart skönt som helst och mer än välbehövligt. 

Vi har också hunnit med att hänga med två kömpisä och åkt bil men nu ligger vi utslagna i soffan igen, med ett undantag för en FÖRBANNAT UNDERBAR ryggmassage från Niklas syster. Aldrig fått riktig massage förut men detta var bland de skönaste på länge. Nu känner man sig sådär mysigt slö (kanske borde säga ännu mera mysigt slö, har ju liksom vart så hela dagen).

Friends with benefits visas på tvn just nu så jag ska väl fortsätta titta och om ett tag åka hemåt, med ett stopp vid Ica Maxi för att köpa godis haha!

Hoppas ni haft en mindre jobbig helg än mig och att allt är toppen med er. Kramarnas kramar på er!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0