SÅDÄR GLAD IGEN

Igår var verkligen en effektiv dat för mig. Var i skolan någon timma först, gick igenom vårterminen och rätade ut några frågetecken. Kom fram till att denna termin kommer gå så läskigt jävla fort, och att en av mina apu-veckor kommer jag behöva spendera i skolan, vilket vi fick ett ok på, så det känns redan mycket bättre.

När vi slutat gjorde jag och Malin bankärenden både för oss själva och för klassen. Båda gick bra! Sen var det hem, äta duscha och vila lite, sen tog jag bilen till Ica Maxi och handlade bl.a blåbär då jag hade lovat Niklas paj. Så hela kvällen spenderades i soffan med honom. Så jävla välbehövligt med lite kvalitetstid bara vi. Ta det lugnt, mya i soffan och prata om allt mellan himmel och jord och titta på Breaking Bad.
Jag var ju ledig idag men han började åtta, stackarn. Somnade om igen när han åkt och vaknade vid 12. 

Inatt ska jag jobba, och lika så imorgon. Ska förhoppningsvis också hinna med att träffa Frida. Blir en bra fredag!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0