LIVET

Jahapp, jag är numera officiellt en arbetare nu då. Trodde det skulle bli lute lugnt efter studenten men dom senaste dagarna har bestått av utflykter, mat, massa jobb, tagit hand om en sjuk pojkvän, kammat ur Ns dreads som tog över 4h, sovit och försökt hinna andas och ta in livet och att jag liksom tagit studenten. Jobbpass efter jobbpass rullar in och på torsdag åker vi till Tallinn för att fira midsommar. Jag trodde jag inte skulle behöva plugga på flera år nu när jag äntligeb tagit studenten, men fan så fel jag hade! I fredags fick jag mina barpapper och i slutet av sommaren blir jag bartender!!!! Så nu har jag en hel bunt med drinkar att trycka in i huvudet. 

Hela denna sommar känns så jävla go. Har så många resor och annat skoj att se fram emot. Och att jag ska utbilda mig till bartender känns så JÄVLA gött!!!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0