TUMMEN UR

Vet inte vad som hänt men jag jobbar verkligen på i skolan och får undan skolarbete efter skolarbete! Jag låg efter skapligt mycket sen några månader tillbaka då skolan inte har vart mitt prio ett, men nu har jag tagit mig i kragen och kände att nej, nu måste jag fixa sista veckorna. Igår fick jag undan en hel del och sen unnande jag mig donken och firad lönen tillsammans med Ule. Var helt slut och somnade på hans soffa en stund. Vid halv sju åkte jag hem och tog en skön dusch och så kom mormor på besök.

Hon skjutsade mig sen till Niklas, vi försökte kolla på film men den var så himla konstig så vi stängde av och beställde kläder från en grym sida som han och Ule hittat. Nu är det bara och vänta!! Blev två solglasögon, en väska och en tröja, allt för 190kr! 

Gav ett nytt försök till att börja kolla på en ny serie men N somnade och jag gav upp och försökte sova men har sovit som en kratta bokstavligt. Vaknade med dundrande huvudvärk och mådde skit. Nu på kvällen har jag förberett inför seminariet vi har imorgon. Ska strax ta mig en dusch och sen får vi se vad jag hittar på resten av kvällen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0