EN HELG, TVÅ KVAR

Sådäraja, nu var min lediga helg passerad. Jag har tagit vara på den på bästa sätt. I fredags gick bussen mot Sthlm för matmässa med skolan, och utan att överdriva, så var det rena rama paradiset. SÅ mycket mat och SÅ mycket gott av ALLT. Glass, godis, juice, kakor ja ALLT man kan tänka sig i matväg. Tre kassar fulla med småplock av allt rullade bussen hemåt igen. Då väntade en helg i Ludvikas skogar. Ingen täckning och bra umgänge. Har ätit god mat, druckit gott, bastat, fiskat, grillat korv på en ö och sovit ut. Precis som en ledig helg ska vara. Idag har jag hunnit med att vara hundvakt, ätit ännu mer god mat och lite annat. Jag och Niklas försöker nu sova men det går sådär, tur jag är ledig imorgon! 






Tackar för en trevlig helg! Nu återstår en med jobb hela helgen och helgen därefter jobb på fredagen och packning på lördagen och sen drar jag till Alanyaaaa!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0