SEG

Alltså what's up med detta väder?? När såg vi solen sist här i Dalarna egentligen? Vill nog egentligen inte ens veta.

Ännu en helg har gått iallafall. Den har bestått av jobb och mys. Jobbade i garderob(!!) i fredags, vet inte när jag gjorde det på en helg sist! Flera månader sen så det var kul faktiskt! Lördagen körde jag bar igen som vanligt och trots att HELA vårat kassasystem bara kraschade gick kvällen jäkligt bra. Mycket folk och bra stämning, tummen upp! 

Idag har det varit min och Niklas mysa-hemma-bara-vi-dag. Men trots det har vi hunnit med ett besök på Elgiganten, Jula och Kupolen, vi har slöat i sängen, ätit middag hos svärfar, och avslutat kvällen med varma mackor. Mycket mer än så har inte hänt denna helg. 

Veckan som kommer känns proppad, imorgon ska jag träna, tisdag blir det heldag med Frida, först träna, luncha och sen en sväng förbi Sågmyra. Onsdag ska jag ev. träffa några tjejer från jobbet över några glas, torsdag kanske jag ska jobba och helgen består också utav jobb. Vill även hinna med lite mera träning men också en klippning. Får la se hur det blir! 

Nu ska jag gosa ner mig i Niklas famn och krama om honom ordentligt hela natten för imorgon drar han som vanligt iväg på jobb igen. Men endast två veckor kvar innan han är hemma på heltid igen.❤️

Samtidigt som detta gråa väder drömmer vi oss bort till varmaemre breddgrader samt en flytt och en flytt långt härifrån inom några år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0