VAD HÄNDE DÄR

Ännu fler spännande dagar. I måndags var jag och besiktade Niklas bil, min bror Niklas följde med mig och vi åt en god lunch därefter tillsammans och pratade. 
Till kvällen var jag och Anneli återigen till Maserhallen för att simma. Verkligen världens bästa träningssätt. Så kul alltså!

Idag har jag sovit ut, hängt med Ule en sväng, och håll i er, FÅTT JOBB! Såå spännande. Återstår att se om det är något för mig men det är bara att testa! Kul med ännu en inkomst iallafall och nu är det endas en lägenhet vi väntar pååå!!! 😍

Har hängt hos andra brorsan min nu på kvällen men nu är jag hemma igen. Ska bara slöa framför tvn. Funderar på att träna en sväng imorgon och sen verkar det som att pöjken min kommer hem så då blir det KRAMAR i massor. Längtar❤️



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0