SEGT

Vad har ni för er? Jag har inte gjort mycket sen sist fast ändå massor. I söndags var jag med Niklas exakt hela dagen. Tog vara på varenda minut. Igår åkte han till jobbet igen och är borta tills torsdag... Saknaden börjar fan bli jobbig nu alltså. Beundrar verkligen er som orkar och klarar av att leva i distansförhållanden. Längtar tills december när han inte kommer att jobba borta mer.

Igår färgade jag håret, åt middag hos farmor och drack några cider med Molly på kvällen. Kom hem idag och har slötittat på en massa serier innan jag åkte med svärmor Anneli till Kupolen en vända, åt middag och sen till Maserhallen för nu jäklar ska vi börja träna! Känns sjukt bra och är fan astaggad.

Nu ligger jag hemma i sängen och tittar på TV i mina nya mjukisbraller. Är dötrött så idag somnar jag nog i tid. Imorgon jobbar jag 18-02.30 och på torsdag blir det förmodligen träning och kramas med pöjken min, aah så jag längtar.❤️



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0