JAG ÄR SÅ LYCKLIG & TACKSAM

Jaa, det är precis så jag känner mig just nu. Allt känns så bra!! Jag har haft ett par veckor där allt har känt jobbigt och har mest bara känt att allt varit skit.. Nu är det dock andra bullar. Vi ska ta över svärmors lägenhet när dem flyttar till Falun så i April flyttar vi!!! Eller rättare sagt jag flyttar in mina grejer hos Niklas haha.. Detta är dock en tillfällig lösning då vi kände att det vore jobbigt om N skulle först flytta med till Falun och sen tillbaka igen inom några månader, så fort vi fått en egen lägenhet. Så vi letar alltså fortfarande lägenhet, men har iallafall någonstans att bo fram tills september/oktober.

Igår gjorde vi något jag länge längtat efter. Blev till en början inringd för jobb igår till Skid-VM i Falun, så jobbade 8-17 igår i KYLA, var så jäkla frussen när jag satte mig i bilen hem, att jag satt med full värme i bilen, så det brände på fingrarna, men trots det bara skakade jag för jag var så djupfryst alltså. Jobbade med att spika tross och lampor där det ska hållas middagar, väldigt roligt jobb, men hade varit ännu roligare om det inte varit så kallt.

Det var dock inte det jag skulle berätta, utan att igår var vi till IKEA direkt efter jobbet och KÖPTE SOFFA!!! Den soffan som cirkulerat i min hjärna ända sen flytt kom på tal, och igår blev den våran och jag är såååååå jäkla nöjd. Plus att vi har målat om ett bord till mattsvart med vita ben och det blev verkligen mysigt. Ikväll ska vi spika upp min fina världskarta som kommer sitta som handen i handsken ovanför. Sen ska det in lite koppardetaljer (Niklas hatar mig för det men jag älskar't) såsom ljusstakar och min fina lampa jag köpte för några veckor sedan.

Det som är så skönt är att vi kan börja köpa lite möbler redan nu, så vi slipper tömma kontot dagen då vi flyttar. Så det som saknas nu är ett köksbord m. stolar, och lite smådetaljer såsom någon klocka, lampa och ja lite småpyssel. Det kommer bli så fint och jag hade flyttat idag om jag så hade kunnat haha!

Klockan är nu snart åtta och jag har varit vaken sen strax efter 06. Vaknade när N gick upp, jag skulle ända förbi pappas jobb och slänga lite skräp så har nyss varit och gjort det. Ligger i sängen och tänkte nu titta på Nyhetsmorgon, (alltså tycker det är så mysigt... Är jag ensam??) och sova någon timme till. Sen är det dags för att flytta hem massa väskor från Ns pappa och slänga lite skräp.. Fullt upp alltså!

BILDBOMB:
Bordet före och efter målning.
Lite bilder från helgen.

SOFFAN.❤️❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0