DÖTID

Oj vad lägesen sist, känns som jag alltid börjar mina inlägg så haha. Ni har iallafall inte missat NÅGONTING. För jag har legat hemma sjuk och därmed inte gjort något alls iprincip. Börjar iallafall må mycket bättre nu så förhoppningsvis kan jag träna imorgon. 👍

Annars då? Jag och Niklas lever samboliv från igår och två veckor framåt. Sköönt att slippa hatta runt. Sökandet efter egen lägenhet fortsätter och hör ni något, HÖR AV ER. Vi kan flytta imorgon om det är så!

Idag är det alltså onsdag... Är så jäklans dagvild när jag endast jobbar helg och mestadels sover bort vardagarna, men snart blir det ändring på det. Kanske redan imorgon faktiskt.. Har de senaste två veckorna inte vaknat innan tolv typ och därmed inte somnat innan fyra. Igår däremot sommade(!!) jag innan tolv, vilket iofs bidrog med att jag vaknade när Niklas gick upp till jobbet strax innan sex och har ej somnat om sedan dess. Myser fortfarande i sängen framför Nyhetsmorgon haha. Planerna för idag är - ingenting. Känner att jag fan ska dra ut varenda bakterie i kroppen och faktiskt vila på riktigt. Imorgon vankas det kanske jobb men om inte, hela fredag och lördag. Nästa helg är jag ledig så då blir det utgång på fredag, mysbakis på lördag och skidor på söndag! Längtar.

Skönt med dubbelsäng.❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0