SOFT

Hej på er! 

Hoppas ni haft det bra sen sist. Jag själv har jobbat, tagit hand om en sjukling till sambo, varit ganska mycket ledig och själv blivit sjuk. Haft en ledig(!!!) lördag i lördags också som satt som smäck! Idag är dock första dagen jag inte har något på schemat. Förutom att vi ska handla och slänga lite skräp när Nicke kommer hem från jobbet. 
Kände att jag behöver ha en dag i soffan. Har inte varit mycket still sen jag blev sjuk i torsdags så det är nog smart om jag vill bli frisk någongång. Har inte mycket mer att skriva, slänger in lite bilder istället från den senaste veckan!

Var på Labyrint och stog längst fram!

Massa hundmys på lördag-söndag!

Personalfest på söndagen.

Bjöd svärmor+sambo på egengjorda-Halloumiburgare, SÅÅÅ goda!!

Myste i Falun i lördags, med en sväng till Sågmyra också!

Och igår var jag med dom här filurerna och tog en glass i Torsång. Sen var det storstädning heeela söndagen. Nu är lägenheten i toppskick och jag förtjänar en dag i soffan. 😉

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0