TACK FÖR IDAG

Återigen så himla tacksam. En mycket fin måndag. Har hunnit med en massa även om jag inte hann allt jag ville. Har hunnit fixa avloppet, hämtat ut allergimedicin, veckohandlat, städat och diskat innan Niklas kom hem. 

Då fick vi direkt besök av fina mamma och pappa. Kvällen spenderades med min pöjk. En riktig "vi-kväll". Vi har ätit thaimat framför nya TVn, tagit ett låångt bad och bara pratat. Sånt som verkligen behövs ibland. Inga ord kan fan beskriva min kärlek till den pojken. Bara så himla jädrans fin och bra.

Nu somnar jag med ett STORT leende. Imorgon ska jag köpa en grej så vi kan se tv både i sovrummet och vardagsrummet, mysa hemma eller träna om jag känner för det. VI HÖRS! ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0